Stichting On Toer
© copyricht Stichting On Toer

Belevingsvloer

Lekker prikkelen

Wie gebruik maakt van de belevingsvloer prikkelt al zijn zintuigen: geluiden worden omgezet in trillingen, rustgevende geuren verspreiden zich door de ruimte en voor uw ogen ontvouwt zich, op een scherm van maar liefst 4 x 2,5 meter, een schitterend panorama van de wereld onder water. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten. Cliënten in een rolstoel kunnen gewoon blijven zitten. Ze ervaren de trillingen door hun rolstoel heen. De ervaring leert dat cliënten vaak gespannen aankomen maar geheel ontspannen van de belevingsvloer af komen.

Afmetingen

De belevingsvloer is 6 x 4 meter. Met een grote zwarte tent er omheen. Maximaal 12 personen kunnen er per sessie gebruik van maken. Om het geheel goed te kunnen plaatsen is een ruimte nodig van 10 meter lang, 7 meter breed en 3.50 meter hoog. Bij voorkeur in een te verduisteren ruimte.

Te huur

De vloer is door een groepje vrijwilligers bij elkaar gespaard voor cliënten met een beperking in Geldermalsen, Tiel en Druten. Stichting On Toer beheert de vloer en gaat er ook mee On Toer door heel Nederland. De kosten voor 5 sessies per dag zijn € 550,00 Exclusief reiskosten á € 0,35 per kilometer Wilt U meer weten, bel 06-13233568 of mail ons op sot@live.nl

Stichting On Toer als je er even uit wilt!