Stichting On Toer
© copyricht Stichting On Toer

Contact

Adres

Stichting On Toer Korte Akker 22 6651 WN Druten t: 0487-591028 m: 06-13233568 e: sot@live.nl www.stichtingontoer.nl KvK: 51446847 Rabobank Druten: NL96 RABO 0160 0547 29

Informatie:

Heb je vragen over onze diensten neem dan contact met ons op via mail sot@live.nl.

Wensen

Heb je een bepaalde wens en wij kunnen jou daar bij helpen, laat het ons dan even weten. Wij laten jou dan z.s.m. weten of we iets voor jou kunnen betekenen. Stuur je mail naar sot@live.nl

Verhuur spelletjes

Deze verhuren wij, de prijzen die erbij vermeld staan, zijn dat je het zelf komt ophalen en weer terug komt brengen. Anders zijn we genoodzaakt om hiervoor reiskosten door te berekenen. De opbrengst komt geheel ten goede aan nieuwe activiteiten voor mensen met een beperking.

Disco of karaoke

Onze disco en karaoke komt ook naar je toe als je bijv. een feestje of jubileum hebt. Hier zijn wel kosten aan verbonden. De opbrengst is voor de aanschaf van nieuwe muziek, apparatuur en eventuele reiskosten.

Schuimparty

We hebben een schuimkanon, ook deze is te huur met piste en disco. Dus dit is een complete activiteit. Daar wij alleen met speciaal schuim werken is dit een erg dure activiteit. Voor inlichtingen kan je altijd bellen of mailen. De opbrengst hiervan gaat ook naar nieuwe activiteiten voor mensen met een beperking.

Belevingsvloer en belevingstheater

Dit zijn beide activiteiten die wij als stichting zelf ontworpen hebben. Onze naam Stichting On Toer is hierdoor ook onstaan omdat we met al onze activiteiten On Toer gaan. Zie ook op onze website voor de belevingsvloer en belevingstheater wat voor doel deze voorstellingen hebben. Ook hier gaan de opbrengsten naar nieuwe activiteiten voor mensen met een beperking.

Stichting On Toer als je er even uit wilt!